Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 21 септември 2018

Проектот насловен „Чудна шума“ како дел од програмата на МОТ на 24.9.2018

Вонр. проф. д-р Искра Шукарова кореограф и професор при ФМУ-Скопје (во соработка со Урсула Еагли-Њујорк) заедно со студентите од катедрата за современ танц при ФМУ-УКИМ ќ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 21 септември 2018

Запишување на примените кандидати пријавени во вториот уписен рок во учебната 2018/2019 година, во I година на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА   Запишувањето на примените кандидати, пријавени во ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 17 септември 2018

Дополнет распоред со саатница за приемниот испит по солфеж за кандидатите пријавени во вториот уписен рок

Распоредот за приемните испити за кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии, во вториот уписен рок, заедно со точно утврдената саатница за полагање на приемниот ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 14 септември 2018

Распоред на приемни испити за кандидатите пријавени во вториот уписен рок

  Се известуваат сите кандидати за упис на прв циклус студии, пријавени во вториот уписен рок во учебната 2018/2019 година, дека распоредот на приемните испити е по...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 11 септември 2018

Пријавување на кандидати за упис, во вториот уписен рок во учебната 2018/2019 година

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО НА КАНДИДАТИТЕ ЌЕ СЕ ВРШИ НА 13...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 06 септември 2018

Соопштение за запишување на примените кандидати од првиот уписен рок, во учебната 2018/2019 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ОД ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА   Запишувањето на примените кандидати, пријавени во пр...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 05 септември 2018

Пријавување на кандидати за упис на втор циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2018/2019   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗА...
прочитај повеќе >>