Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Циклус предавања НАУЧНИ СРЕДИ, вонр. проф. д-р Александар Димитријевски: Улогата на Факултетот за музичка уметност – Скопје во развојот на современата македонска етномузикологија, 22 декември, почеток во 19 часот

Објавено на: 20 декември 2021

Во рамките на одбележувањето на 55 години од своето основање Факултетот за музичка уметност продолжува со циклусот НАУЧНИ СРЕДИ со предавањето на вонр. проф. д-р Александар Димитријевски „Улогата на Факултетот за музичка уметност – Скопје во развојот на современата македонска етномузикологија“.

Предавањето ќе се одржи на 22 декември на платформата zoom со почеток во 19 часот.

Сите заинтересирани можат да се приклучат на линкот:


https://us06web.zoom.us/j/81209449033

Meeting ID: 812 0944 9033