Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Резултати од приемни испити, одржани на 1.9.2022 година

Објавено на: 01 септември 2022

Почитувани кандидати, 

во прилог може да ги погледнете резултатите од приемните испити за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, одржани на 1.9.2022 година.

Солфеж ВИ и ПЖ.pdf Пијано, облигат.pdf