Објавено на: 30 јули 2020

Септемвриска испитна сесија

Во прилог може да ја погледнете септемвриската испитна сесија.
Пријавувањето на испитите ќе се врши во периодот од 17.08.2020 до 20.08.2020 преку iknow системот.

СептемвриИспитнаСесија 15092020.pdf

Објавено на: 16 јули 2020

Завршен испит од втор циклус студии

На 22.7.2020 година ќе се одржи испит од втор циклус студии на студентот Гентиана Бериша запишан на студиската програма за музичка интерпретација и композиција.

Kомисија за полагање на испитот:
Проф. м-р Славица Галиќ-Петровска
Проф. м-р Марија Наумовска-Муратовска
Проф. д-р Горан Начевски


Објавено на: 16 јули 2020

Завршен испит од втор циклус студии

На 20.7.2020 година ќе се одржи испит од втор циклус студии на студентот Јаворка Витанова запишан на студиската програма за музичка интерпретација и композиција.

Kомисија за полагање на испитот:
Вонр. проф. м-р Весна Ѓиновска Илкова
Проф. м-р Марија Наумовска-Муратовска
Проф. д-р Горан Начевски


Објавено на: 16 јули 2020

Завршен испит од втор циклус студии

На 22.7.2020 година ќе се одржи испит од втор циклус студии на студентот Фиона Шабани запишан на студиската програма за музичка интерпретација и композиција.

Kомисија за полагање на испитот:
Проф. м-р Славица Галиќ-Петровска
Проф. м-р Марија Наумовска-Муратовска
Проф. д-р Горан Начевски


Објавено на: 16 јули 2020

Завршен испит од втор циклус студии

На 17.7.2020 година ќе се одржи испит од втор циклус студии на студентот Фиторе Думница запишан на студиската програма за музичка интерпретација и композиција.

Kомисија за полагање на испитот:
Проф. м-р Славица Галиќ-Петровска
Проф. м-р Марија Наумовска-Муратовска
Проф. д-р Горан Начевски


Објавено на: 16 јули 2020

Завршен испит од втор циклус студии

На 20.7.2020 година ќе се одржи испит од втор циклус студии на студентот Мартина Аврамоска запишан на студиската програма за музичка интерпретација и композиција.

Kомисија за полагање на испитот:
Проф. м-р Славица Галиќ-Петровска
Проф. м-р Марија Наумовска-Муратовска
Проф. д-р Горан Начевски


Објавено на: 16 јули 2020

Завршен испит од втор циклус студии

На 13.7.2020 година ќе се одржи испит од втор циклус студии на студентот Фјола Исеини запишан на студиската програма за музичка интерпретација и композиција.

Kомисија за полагање на испитот:
Проф. м-р Славица Галиќ-Петровска
Проф. м-р Марија Наумовска-Муратовска
Проф. д-р Горан Начевски


Објавено на: 10 јуни 2020

Јунска испитна сесија (јуни-јули) 2020

Почитувани студенти,

Во прилог можете да ја погледнете јунската испитна сесија (ажурирана на 01.07.2020).

ЈуниИспитнаСесија 7 2020.pdf

Објавено на: 29 мај 2020

Известување за јунската испитна сесија 2019/20

Почитувани колеги и студенти,

во прилог можете да го видите известувањето во врска со јунската испитна сесија 2019/20.

Известување за jунската сесија.pdf

Објавено на: 15 февруари 2020

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

Во прилог може да го погледнете распоредот на часови за летниот семестар од учебната 2019/2020 година. Распоредот е ажуриран на 8.02.2020 година.

Распоред, летен семестар 2019-A8022020.pdf