Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерти

Објавено на: 18 ноември 2016

„Од страниците на творештвото на Стојан Стојков“ - Јубилеен концерт на студентите на ФМУ - Скопје

  На 21.11.2016 година, по повод 75 години од раѓањето на композиторот проф. Стојан Стојков, ќе се одржи Јубилеен концерт на студентите од Факултетот за музичка у...
прочитај повеќе >>