Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распореди/Испити

Објавено на: 07 април 2021

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ, ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, УЧЕБНА 2020/2021 ГОД.

Почитувани, во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец април од летниот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 15 февруари 2021

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА МАРТ, ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Почитувани, во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец март од зимскиот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на...
прочитај повеќе >>