Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Musica Viva 3.6.2022: Вокално студио – Концерт на студентите од класата на доц. м-р Бисера Чадловска

Објавено на: 01 јуни 2022

Во рамките на програмата Musica Viva ќе се реализира концерт на студентите од класата по вокално студио на доц. м-р Бисера Чадловска. Концертот ќе се одржи на 3 јуни (петок) во Фоајето на НУ Национална опера и балет со почеток во 20 часот. Влезот е слободен.